Andrea
Anić Petrović,
prof.
Kristina
Babuder,
prof.
Anđela
Behin,
prof.
Žana
Bionda,
bacc.
Berislav
Božanović,
prof.
Marija
Bušnja 
Danijela
Čengić,
spec.publ.adm.
Josip
Farkaš,
bacc.
Mirta
Jezidžić 
Monika
Katava Rogala,
prof.
Marina
Kolar,
prof.
Sonja
Matić,
prof.
Maja
Medaković,
bacc.
Rejhana
Nuhanović,
prof.
Blaženka
Potiha 
Marijana
Sunara 
Nevenka
Vučina 
Jelena
Vukičević,
prof.
 

Radost podučavanja

Uz vrhunske rezultate koje postižu svake godine, marljive teacherice ne gube entuzijazam ni kada je posla preko glave, o čemu svjedoče rezultati na kraju svake školske godine. Sigurne u svoju vještinu, a istodobno vedre, živog duha i prštave osobnosti, uspijevaju povesti svoje polaznike na putovanje u druge zemlje, gradove i kulture neobičnih običaja i navika.

Vožnja lijevom stranom, crveni autobusi na kat, muzeji s najluđim eksponatima, religiozno ispijanje čaja u pet i kišobrani koje pravi džentlmeni nikad ne koriste. Englezima se ne štuca kada ih netko spominje - njima umjesto toga gore uši. Navucimo skafandere i prizemljimo u ovaj neobični svijet!

Posvećujemo veliku pažnju odabiru i obuci svojih nastavnika. Linguapaxova zbornica sastoji se od ljudi koji vole ono što rade, svoje polaznike i strane jezike. Uobičajene teme u pauzama između nastave su vedri trenuci provedeni u učionici, domišljate i nevjerojatne umotvorine naših malih polaznika, od malih genijalaca do onih koji trebaju dodatnu pažnju, suradnja u pripremi nastave, uz razmjenu materijala, ideja i savjeta.

Novom nastavniku početniku nitko neće odbiti pomoći. Gdje se što nalazi, kako pronaći datoteke na serveru, upravljati glazbom, napraviti prezentaciju, pronaći kakav pravilnik ili samo se potužiti na što. Iako na kopiranju zna vladati gužva, oni koji manje žure uvijek će propustiti nastavnike kojima sat počinje za koju minutu.

Prije puno godina, iznad neke davne rođendanske torte na kojoj nije bilo previše svijeća - pisac ovih redaka je poželio upravo takve nastavnike i takvu školu. 

 
 

Prijava

Prijavite se svojim računom

Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me