Prijave i upisi

Na tečaj se možete prijaviti bilo kada, a upisi za odrasle organiziraju se u rujnu i  veljači. Početkom svakog upisnog razdoblja škola poziva na upis sve kandidate čije su prijave u međuvremenu pristigle.

Polaznici s predznanjem polažu klasifikacijski ispit za određivanje razine znanja. Termin ispita određuje se kod upisa. Ispit se plaća 250 kn, no ovaj se iznos vraća polaznicima koji se upišu.

POČETAK NASTAVE

Nastava se pokreće u drugoj polovici upisnog mjeseca, odnosno odmah po popuni grupe. Škola poziva upisane polaznike na prvi nastavni termin. 

Tečajevi za odrasle

Za odrasle polaznike nudimo tečajeve općeg i poslovnog engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika.


Programi.
 Programi su odobreni od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Temelje se na standardima Vijeća Europe (CEFR)
. Zahvaljujući uvedenom sustavu osiguravanja kvalitete jezične nastave, znamo da je kvaliteta stečenog znanja svakog polaznika u okviru očekivanog standarda ili iznad njega, što potvrđuju redovite ankete koje provodimo s našim polaznicima i njihovi rezultati na ispitima koje provode neovisni ispitni centri. 


Učionički standard.
 Nastava se izvodi u optimalnim uvjetima za uspješno učenje i zadovoljstvo polaznika. Učionički standard uključuje konferencijsko okruženje, najmanje jednu bijelu ili pametnu ploču, računalo, projektor i dizajnersko ozvučenje. Pojedine učionice su dodatno opremljene računalima za polaznike. Uz internetku vezu, omogućen je i bežični pristup internetu u cijeloj školi. 


Nastavni materijali.
 Uz birane nastavne materijale koristimo obilje dodatnih izvora, a pristup je fleksibilan i prema skupini i individualno kombiniranjem najboljih nastavnih metoda.  U više od 20 godina naši profesori su pomogli tisućama naučiti strane jezike, a mnogima od njih su stečena znanja pomogla u odabiru željenog studija ili posla.


Provjera napredovanja i certifikacija.
 Na kraju svakog obrazovnog razdoblja (semestra) provodi se provjera napredovanja u svakoj jezičnoj vještini zasebno. Na kraju završenog stupnja polaznici stječu svjedodžbu o znanju stranog jezika, a postignuti stupanj upisuje se u e-radnu knjižicu.